Sâmbătă – 17 aprilie 2010

FAMILIA ZAHANICIUC:

La 17 aprilie 2010, se împlineşte un an de când firul vieţii dragului, scumpului nostru ALIN ANDRONIC ZAHANICIUC, 26 de ani, fost director Carrefour Cluj, a fost curmat atât de nemilos, brutal şi nedrept în accidentul rutier din Cluj, de lângă Billa, în seara zilei de Vinerea Scumpă.

Strigăt, rugă, lacrimi, durere ce nu încape în cuvinte, dor sfâşietor…

Aline, puiule, iubirea noastră, eşti şi vei rămâne veşnic lumina, gândul şi dorul nostru!

Ne rugăm şi nădăjduim ca Bunul Dumnezeu să aşeze sufletul lui frumos, curat şi nobil în cetele drepţilor, în locul de fericire veşnică.

Rugăm pe toţi cei ce l-au cunoscut , apreciat şi iubit – rude, cunoscuţi, colegi, prieteni mai noi sau de o viaţă, colegi şi prieteni din «familia Carrefour» – să participe la ceremonia religioasă de pomenire de 1 an, care va avea loc pe data de sâmbătă – 17 aprilie 2010, orele 11,00 la Catedrala “Adormirea Maicii Domnului”, în oraşul său natal – Câmpulung Moldovenesc.

Detalii la tel. 0729 948 322 sau 0729 948 313. Familia mult îndurerată.

P.S. Pentru utilizatorii de Facebook, Mădălina a creat un “event”. Îl puteţi accesa aici.

Advertisements

~ by sanpedros on April 13, 2010.

2 Responses to “Sâmbătă – 17 aprilie 2010”

 1. alin, ne e dor de tine. te rog ai grija de noi si calauzeste-ne c sfaturile tale si indruma-ne spre calea cea buna, pe calea care te-o umam oricand. te iubim si ne gandim la tine. si ma rog ca parintilor tai sa le ajunga rugile noastre

 2. Incep prin a scrie din toat inima “Aline nu te vom uita niciodata”, astazi DRAGUL NOSTRU ALIN ar fi implinit 30 de ani,
  In noaptea ce tocmai a trecut am visat ca erai cu noi, ca eram toti inpreuna, cu Radu, Maricea, Marius , si toti ceilalti, si stateam de vorba cum stateam noi altadata , mai lungeam si noi noptile cu o sticla de bere poate …….., dar erai atat de viu.
  Nu voi uita niciodata clipele pe care le-am petrecut impreuna.
  Vei fi mereu viu in mintea mea , la fel cum nimeni nu imi va putea lua amintirile petrecute impreune cu prieteni tai dragi.
  Pot sa spun ca odata cu tine a disput si o mica parte din noi, acea parte care ne facea … ne aducea tot timpul zambetul pe buze.
  Din pacate nu ne vom intalni decat acolo sus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: